Manea: Am plecat de la Astra Ploieşti pentru că s-a schimbat politica de transferuri

Fostul preşedinte al Consiliului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a declarat, marţi, că motivul care a stat la baza demisiei sale a fost schimbarea politicii de transferuri.

88 afișări
Imaginea articolului Manea: Am plecat de la Astra Ploieşti pentru că s-a schimbat politica de transferuri

Manea: Am plecat de la Astra Ploieşti pentru că s-a schimbat politica de transferuri

"M-au încercat aceleaşi sentimente ca cum 11 ani, când am demisionat după ce la Astra, care la acea vreme reuşise prima promovare, s-a schimbat politica de transferuri. La scurt timp au fost transferaţi jucători scumpi ale căror contracte erau mult mai mari decât ale celor care promovaseră. La fel au stat lucrurile şi acum, ori eu n-am vrut să rup vestiarul. Astra a fost în discuţii avansate cu Bornescu, însă eu m-am opus achiziţionării lui. Bornescu ar fi avut un contract de patru ori mai mare decât restul lotului, iar cu aceeaşi bani am fi putut să acoperim un post deficitar, cum este cel de atacant. Liviu Ganea mai are două luni de contract, Djokici şi Miranda sunt şi ei împrumutaţi, nu portarul era o prioritate", a spus Manea.

Marian Manea a precizat că Astra are nevoie de un preşedinte care să stea mai mult de opt ore la club. "Este nevoie de cineva care să reziste mai mult de opt ore în curtea clubului. Sunt curios să văd dacă se va pune în aplicare planul de restructurare a clubului, decis în ultima şedinţă a Consiliului Director, şi care vor fi consecinţele acestuia", a adăugat fostul oficial al clubului Astra.

Manea a declarat că imediat după demisie a fost contactat de mai multe grupări, cea mai insistentă în cooptarea sa în staff-ul administrativ fiind Farul Constanţa: "Trei zile la rând am primit telefoane de la Farul, însă nu plec, n-aş vrea să produc un cutremur la Petrolul. Sunt de părere că Ploieştiul nu merită o echipă în Liga I, după felul în care se implică autorităţile în sport. Aş vrea să promoveze Petrolul, să văd ce va face atunci primarul".

Fostul preşedinte al Comitetului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a demisionat din funcţie, în data de 14 octombrie, la doar o zi după decizia patronului Ioan Niculae de a-l instala pe Marcel Iancu în funcţia de director general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici