Marian Manea a demisionat de la conducerea clubului Astra

Preşedintele Comitetului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a demisionat din funcţie, miercuri, la doar o zi după decizia patronului Ioan Niculae de a-l instala pe Marcel Iancu în funcţia de director general.

114 afișări
Imaginea articolului Marian Manea a demisionat de la conducerea clubului Astra

Marian Manea a demisionat de la conducerea clubului Astra

"Decizia mea nu are legătură cu schimbările survenite la club în ultimele zile. Noua organigramă a clubului prevede postul pe care eu l-am părăsit, aşa că speculaţiile nu au rost. Consider că mi-am făcut datoria, în mandatul meu am reuşit două promovări consecutive, am mai lăsat în urmă şi cu altă ocazie ani de muncă. Cred că am ajuns la o vârstă în care este foarte important să dăruieşti în egală măsură timpul societăţii, dar şi familiei. Până la urmă, decât să fac trei lucruri proaste, mai bine unul bun", a declarat Marian Manea.

Sub conducerea lui Marian Manea, clubul Astra, care a purtat şi numele de CSM FC Ploieşti, a reuşit două promovări consecutive, din Liga a III-a până în Liga I. Marian Manea va deţine în continuare funcţia de preşedinte al Asociaţiei Naţionale de Trap.

Totodată şi-au reziliat contractele cu Astra Ploieşti secretarul general Ionel Creţu, managerul sportiv Sorin Uţică şi ofiţerul de presă Marian Dima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici