Manea: Antrenorul Peseiro cunoaşte campionatul României

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că noul antrenor al echipei, Jose Peseiro, cunoaşte campionatul românesc, în special din discuţiile avute cu jucătorii portughezi din lotul "alb-vişiniilor" (Joao Paolo, Vasco Matos).

10 afișări
Imaginea articolului Manea: Antrenorul Peseiro cunoaşte campionatul României

Manea: Antrenorul Peseiro cunoaşte campionatul României (Imagine: Mediafax Foto)

"A vorbit în primul rând cu portughezii pe care îi avem în echipă şi ştie destul de multe despre campionatul României, de Rapid, de celelalte echipe, este un tip care a venit să facă performanţă şi sperăm să o obţină", a mai spus Manea.

În opinia oficialului rapidist, numirea lui Peseiro la conducerea tehnică a echipei giuleştene reprezintă o alegere bună. "Este un antrenor valoros şi bănuiesc că nu vine doar să cunoască România, ci vine să facă performanţă. S-a făcut până la urmă o alegere bună, azi va semna contractul, va face un plan pentru aducerea unor jucători care deja îi avem în obiectiv. Poate unii vor trebui să părăsească Rapidul, totul depinde de el. A zis că vrea să vadă echipa şi să se pronunţe personal cine vine şi cine pleacă. Rapid are şi acum un lot foarte bun, care poate face faţă cu succes acestui campionat, antrenorul va hotărî ce crede el că are nevoie să aducă la echipă, ce este urgent, vor fi şi câţiva jucători care şi-au manifestat dorinţa de a pleca, vom vedea dacă clubul va accepta condiţiile lor, în mare parte ţine de antrenor. Dacă el hotărăşte că aceşti jucători trebuie să rămână, vor rămâne. El este un antrenor care a jucat o finală de Cupa UEFA, un antrenor valoros, sperăm să facă treabă bună la Rapid. A acceptat cu drag această provocare şi sperăm să apară şi rezultatele, lucru care ne-ar bucura foarte mult", a spus Manea.

Nicolae Manea a explicat şi eşecul negocierilor cu tehnicianul Ladislau Boloni. "Loţi e un tip meticulos, care nu lasă nimic la voia întâmplării, a studiat foarte bine toate problemele legate de contractul său, de obligaţii, el şi-a dorit să vină la Rapid, de ce nu s-a ajuns până la urmă la o înţelegere nu vă pot spune, pentru că nu cunosc foarte bine ultimele amănunte din contractul său şi ultima discuţie pe care a avut-o cu domnul Taher. La modul cum s-au discutat aceste negocieri, s-au întins pe o perioadă destul de lungă şi nu s-au finalizat, sigur ceva nu a fost în regulă. N-aş putea să vă spun dacă Boloni va mai intra vreodată în discuţii pentru un post la Rapid, pentru că nu eu hotărăsc asta, ci cei care conduc acest club", a menţionat Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici