Manea: CFR a obţinut o victoriei normală şi meritată

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, luni seară, că nu se aştepta la un scor atât de mare, 0-3, în meciul pierdut cu CFR Cluj, în etapa a XV-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Manea: CFR a obţinut o victoriei normală şi meritată

Manea: CFR a obţinut o victoriei normală şi meritată (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam la proporţiile scorului, dar e greu să legi două victorii în câteva zile cu CFR, care e puternică, iar diferenţa a fost făcută de valoarea jucătorilor, au un Culio, un Traore, un Cadu, e greu să joci şi în 10 împotriva lor. Nu am ce să le reproşez băieţilor, atât cât au putut, au încercat să dea totul. CFR a obţinut o victorie normală şi meritată, au fost peste noi la toate capitolele. Şi noi am avut momente bune, puteam poate să-i egalăm dar ăsta este fotbalul. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci şi să ieşim din coada clasamentului. Sper ca până la finalul turului să mai adunăm nişte puncte, ca să avem o iarnă mai liniştită", a declarat Manea.

Referindu-se la insinuările finanţatorului stelist, Gigi Becali, conform căruia la pauza meciului "s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple", Manea a spus: "Sunt nişte aberaţii, nouă ne arde de aşa ceva în situaţia în care suntem? O să vadă Steaua pe pielea ei ce echipă e CFR. Nici nu intră în discuţie aşa ceva, rămân uluit când aud. În Cupă ne-au tratat de sus, ei vorbeau deja de finală şi asta i-a costat. Apoi nu ştiu de ce au făcut atâta tam-tam cu arbitrajul din cupă. CFR nu ar trebui să se plângă de arbitraj. Alte echipe care au fost dezavantajate în meciurile cu ei au făcut memoriu? CFR nu ar trebui să discute despre asta".

Formaţia CFR Cluj a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Gloria Bistriţa, în ultimul meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici