Manea: E un rezultat echitabil

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, rezultatul partidei de la Târgu Jiu, cu Pandurii, scor 1-1 (0-1), este echitabil.

13 afișări
Imaginea articolului Manea: E un rezultat echitabil

Manea: E un rezultat echitabil (Imagine: Mediafax Foto)

"Eram sigur că o să avem un meci dificil aici la Târgu Jiu şi nu neapărat prin prisma locului ocupat de Pandurii Târgu Jiu în acest moment ci mai ales prin tradiţia meciurilor directe pentru că nu prea am câştigat pe aici pe la Târgu Jiu. Eu nu zic că Rapid se poate considera norocoasă cu acest rezultat de egalitate, se poate considera norocoasă la ocaziile pe care le-a ratat Pandurii, dar ghinionistă la golul pe care l-a primit. La fel şi Pandurii se pot considera norocoasă şi că dacă Ioniţă marca pentru 2-0 se puteau întâmpla multe. Per ansamblu a fost un joc bun şi s-a văzut că imediat după ce am fost egalaţi am băgat al doilea vârf. Eu spun că e un rezultat echitabil", a spus Manea.

Nicolae Manea a precizat că golul marcat de Adrian Rusu a fost unul din întâmplare.

"Anul trecut am pierdut la Târgu Jiu iar acum câţiva ani am făcut egal şi acum iar egal. Şi nu ascund că am vrut foarte mult să ne impunem aici pentru a rămâne în grupul acelor echipe care se bat pentru primele locuri. Trebuie să mă declar mulţumit în final şi cu un punct pentru că, mai ales în prepriza a doua, gazdele au jucat destul de bine. Îmi pare rău că practic am fost egalaţi din întâmplare, pentru că nu ştiu dacă Rus chiar a vrut şi şuteze, el a vrut să centreze, a lovit-o prost şi s-a dus în poartă. Dar mai puţin contează asta, şi noi am avut ocazii de a marca şi n-am făcut-o. Până la urmă e un rezultat echitabil şi am cucerit un punnct preţios care ne ţine acolo aproape de echipele fruntaşe", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul grupării giuleştene a afirmat că echipa Pandurii era într-o situaţie dificilă la ora meciului cu Rapid, însă a avut de partea sa publicul.

"Rapid e o echipă care mobilizează adversarii şi eu spun că nici un meci, cel puţin de când am preluat eu echipa, nu am avut nici un meci uşor. Rapid mobilizează pe oricine şi toţi vor să bată pe Rapid. De aceea eu le spun mereu jucătorilor că dacă nu ne ridicăm cel puţin la nivelul lor ca dorinţă şi agresivitate pe teren avem probleme. Pandurii era azi într-o situaţie dificilă dacă pierdea îi era mult mai greu. Au mizat pe sprijinul publicului şi s-au mobilizat dorind victoria. La fel de mult am dorit-o şi noi dar asta e, n-avem ce să facem", a mai spus Manea.

Echipa Rapid Bucureşti a remizat, duminică, în deplasare, cu echipa scor 1-1 (1-0), cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I golurile fiind marcate de Rusu '68, pentru gazde, respectiv Ioniţă '21, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici