Manea: Golul lui Grigorie ne-a descătuşat

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că golul marcat de Grigorie, din minutul 68, i-a descătuşat pe jucătorii săi în partida cu echipa Oţelul Galaţi, câştigată cu scorul de 3-0 (1-0), din cadrul etapei a XII-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Manea: Golul lui Grigorie ne-a descătuşat

Manea: Golul lui Grigorie ne-a descătuşat (Imagine: Mediafax Foto)

"Veneam după eliminarea din Cupă şi aveam nevoie de această victorie pentru a rămâne sus în clasament, dar nu a fost deloc uşor astăzi. Oţelul a stat foarte bine în teren şi ne-a chinuit. Au o echipă greu de bătut, iar faptul că am câştigat este numai meritul jucătorilor noştri, care au făcut eforturi mari şi risipă de energie. Este adevărat, golul lui Grigorie ne-a descătuşat şi, din acel moment, Rapidul a început să aibă cu adevărat o evoluţie bună. E bine pentru moralul nostru că am câştigat, ne aşteaptă un meci cu Dinamo, un meci de tradiţie şi de orgoliu", a spus Manea.

Nicolae Manea a precizat că, iniţial, nu a dorit să revină pe banca tehnică a echipei giuleştene însă a luat această decizie după ce principalul acţionar al echipei, George Copos, a refuzat să numească un alt antrenor.

"Am luat echipa într-un moment în care nu am dorit acest lucru, dar a fost un moment în caree trebuia să mă implic. Am discutat cu domnul Copos, l-am întrebt dacă aducem alt antrenor, a zis «Nu» şi atunci am preluat echipa pentru aceste şase etape. Oricum, nu e vorba de un alt contract, de ceva deosebit, pur şi simplu am preluat echipa şi vreau să facem treabă", a menţionat tehnicianul.

Noul antrenor a explicat că i-a găsit pe jucători supăraţi şi mâhniţi pentru ratarea calificării în sferturile de finală ale Cupei României.

Întrebat care a fost motivul pentru care nu l-a lăsat pe Bornescu să execute lovitura de pedeapsă acordată în minutul 81, Manea a răspuns scurt: "De ce să bată Bornescu, nu avem alţi jucători să bată 11 metri?".

Antrenorul Nicolae Manea a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei Rapid, după ce rapidiştii au învins echipa Oţelul Galaţi, scor 3-0 (1-0), într-o partidă disputată duminică, pe teren propriu, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, în urma golurilor marcate de Ioniţă '39, Grigorie '68 şi Herea '81 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici