Manea: Îl voi sprijini pe Şumudică dacă va fi numit antrenor la Rapid

Administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, luni, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la sosirea din vacanţa petrecută în Austria, că îl va sprijini pe Marius Şumudică dacă acesta va fi numit în postul de antrenor principal la formaţia giuleşteană.

12 afișări
Imaginea articolului Manea: Îl voi sprijini pe Şumudică dacă va fi numit antrenor la Rapid

Marius Şumudică (Imagine: Mediafax Foto)

"În 12 ianuarie este reunirea lotului, vacanţa s-a terminat. Şumudică este unul dintre antrenorii tineri, de perspectivă, care îşi doreşte foarte mult să conducă Rapidul. E normal acest lucru, deoarece este ataşat de Rapid. Eu nu vreau să cobor în iarbă pentru că deja îmi este foarte greu, dar dacă va fi nevoie îl voi sprijini pe Şumudică. În niciun caz eu nu voi mai antrena echipa", a spus Manea.

Oficialul rapidist nu crede că portughezul Jose Peseiro va mai rămâne pe banca tehnică a giuleştenilor: "Există şi posibilitatea ca Peseiro să rămână la Rapid în cazul în care nu se va rezolva problema lui financiară. Atunci el ar trebui să vină din nou la pregătire. Din câte ştiu eu, Peseiro nu are prea multe şanse să rămână. Din ce am înţeles, domnul Copos nu ar fi dispus să-i mai acorde vreo şansă".

Manea a vorbit şi despre dorinţa portarului Elinton Andrade de a fi împrumutat în Brazilia, pentru a fi aproape de soţia sa, care este însărcinată: "Dacă nu-l împrumutăm ce face? Nu îi mai naşte soţia? Să o aducă la Bucureşti cum şi alţii şi-au adus soţiile aici. Dar cred că este un portar ataşat de Rapid şi nu îşi doreşte aşa mult să plece. Herea nu va pleca niciodată la Timişoara. El rămâne la Rapid. Niciun jucător, chiar dacă o să vindem câţiva, nu va merge în ţară, vor pleca numai afară".

Conducătorul rapidist, care a petrecut sărbătorile alături de preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a precizat că i-a spus acestuia să nu se credă campion încă de acum: "I-am zis lui Borcea să nu creadă că a luat campionatul, mai e drum lung până acolo. Rapid este o echipă care se poate gândi la cucerirea titlului".

Antrenorul portughez al echipei Rapid Bucureşti, Jose Peseiro, a sosit şi el luni după-amiază, la Bucureşti, cu un alt avion, dar nu a dorit să facă vreo declaraţie la aeroport. Portughezul a venit să discute cu oficialii giuleşteni condiţiile încheierii contractului dintre cele două părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici