Manea: Nimic nu mă poate convinge să rămân antrenor la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri seară, după meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, că nimic nu îl poate convinge să rămână în continuare pe banca tehnică a formaţiei bucureştene.

10 afișări
Imaginea articolului Manea: Nimic nu mă poate convinge să rămân antrenor la Rapid

Manea: Nimic nu mă poate convinge să rămân antrenor la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Nimic nu mă poate convinge să rămân antrenor la Rapid. Atât cât am stat aici, am reuşit să rămân neînvins şi eu cred că e un lucru bun", a spus Manea.

Nicolae Manea a calificat drept "un rezultat bun" remiza cu Gloria Bistriţa. "Avem o echipă tânără, de viitor. Astăzi am avut câţiva suspendaţi care ne-au lipsit, cu toate acestea am reuşit un rezultat bun. Chiar mă gândeam cu nostalgie, am jucat cinci ani acici, la Bistriţa, am făcut parte din echipa care a promovat, şi mă întrebam: «Eu să fiu ăla care-i bagă în B acum?» Gloria e într-o situaţie dificilă, însă cu toate astea consider că am cucerit un punct. La golul lor a fost o greşeală de-a noastră. Le mulţumesc jucătorilor pentru angajament", a afirmat Manea, care a precizat că nu a avut niciun conflict cu Bozovici.

Formaţia Rapid a remizat, vineri, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici