Manea: Rapid îi vrea pe Băjenaru şi Mureşan, eu nu mă voi opune transferurilor

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, marţi, că ştie despre interesul clubului Rapid pentru jucătorii Liviu Băjenaru şi Andrei Mureşan şi nu se va opune transferului acestora, totul depinzând de negocierile dintre gruparea "alb-vişinie" şi preşedintele Jean Pădureanu.

14 afișări
Imaginea articolului Manea: Rapid îi vrea pe Băjenaru şi Mureşan, eu nu mă voi opune transferurilor

Manea (Foto): Rapid îi vrea pe Băjenaru şi Mureşan, eu nu mă voi opune transferurilor (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Dacă domnul Pădureanu este mulţumit de oferta pe care o face Rapidul, eu nu mă pot opune. Ştiu că Şumudică i-ar dori pe Băjenaru şi Mureşan şi l-au informat pe domnul Pădureanu. Dacă se înţeleg, eu nu mă pot opune", a spus Nicolae Manea.

El a precizat că îşi doreşte foarte mult să rămână cu Gloria Bistriţa în Liga I. "Gloria Bistriţa este echipa care de 20 de ani stă în Liga I. Am fost părtaş la promovarea lor şi îmi doresc enorm ca Gloria Bistriţa să rămână în Liga I. Este un oraş mic, cu 70.000 de locuitori, dar care rezistă în detrimentul unor oraşe mari. E normal să vindem anumiţi jucători că altfel nu putem supravieţui", a mai spus el.

Nicolae Manea s-a bucurat pentru medalia de bronz a echipei feminine de handbal la Campionatul European din Danemarca. "Eu speram ca fetele să câştige aur. Dar şi pentru ele a fost o tensiune mare, acolo în Danemarca. Dar am fost sigur că le batem în finala mică şi le-am bătut şi le-am făcut să plângă de sărbători, iar noi suntem bucuroşi", a menţionat Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici