Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Directorul general adjunct FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că regretă dipariţia portarului ghanez Ibrahim Dossey, decedat luni noaptea, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, pe care îl consideră jucător român şi nu străin.

16 afișări
Imaginea articolului Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey (Imagine: Mediafax Foto)

"Regret enorm pierderea lui. Îl cunosc foarte bine pentru că l-am avut o perioadă jucător la Braşov. Eu îl consideram un jucător român, nu străin. Eram foarte apropiaţi. A fost un fotbalist destul de bun, care şi-a făcut treaba pe oriunde a fost. Pentru fotbalul românesc este o pierdere", a spus Manea, care l-a avut jucător pe Dossey în turul ediţiei 2005-2006 când a antrenat formaţia FC Braşov.

Oficialul rapidist îşi aminteşte că făcea pariuri cu portarul ghanez după fiecare antrenament. "Era un băiat extraordinar, de fiecare dată, după antrenament, făceam pariu cu el că-i dau gol din lovitură liberă. Şi el zicea mereu înainte să şutez: «Nu gol, nu gol». Iar când înscriam zicea: «De la capăt, nu concentrat». Îmi pare enorm de rău că l-am pierdut, ţin să transmit condoleanţe", a adăugat directorul general adjunct FC Rapid.

Nicolae Manea a precizat că va fi prezent la înmormântarea portarului Ibrahim Dossey.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey a decedat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici