Manea şi-a reziliat contractul cu Corona şi urmează să fie instalat preşedinte la FC Rapid

Preşedintele secţiei de fotbal a clubului ACS Corona Braşov, Nicolae Manea, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că şi-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană, el urmând să fie instalat la conducerea grupării din Liga a II-a FC Rapid.

99 afișări
Imaginea articolului Manea şi-a reziliat contractul cu Corona şi urmează să fie instalat preşedinte la FC Rapid

Manea şi-a reziliat contractul cu Corona şi urmează să fie instalat preşedinte la FC Rapid (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"M-am despărţit de comun acord de clubul Corona. Sincer, eu le-am mulţumit oamenilor de aici, pentru că m-au primit ca lumea, nu am ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere. Le-am şi spus că regret că nu am putut face mai mult pentru această echipă, dar am fost sincer şi le-am spus că simt că nu îi pot ajuta mai mult acum", a spus Manea.

Chiar dacă a plecat, Manea este în continuare optimist în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare a formaţiei Corona Braşov. "Dacă am plecat nu înseamnă că nu cred că această echipă se poate salva de la retrogradare. Da, sunt puţini cei care mai cred acest lucru, dar eu mă număr printre ei. Cu câteva schimbări în echipă eu cred că se poate. Chiar sper ca această echipă să rămâmă în Liga I", a adăugat Nicolae Manea.

El a confirmat oferta grupării FC Rapid, dar a explicat că mai are câteva detalii de discutat cu acţionarii clubului giuleştean înainte de a prelua funcţia de preşedinte. "Rapidul mă vrea, de altfel cei de acolo m-au vrut şi în vară, dar eu am ales să rămân la Corona şi să încerc să fac treabă acolo. O să vedem ce va fi, suntem în discuţii, dar mai avem de pus la punct câteva detalii", a precizat Manea.

Preşedintele ACS Corona Braşov, Ciprian Anghel, a declarat, miercuri, că în zilele următoare se va decide numele celui care va prelua postul lăsat liber de Nicolae Manea. "Din păcate, domnul Manea ne-a anunţat că renunţă la colaborarea cu noi şi vrem să-i mulţumim pentru tot ce a reuşit la Corona şi să-i urăm mult succes în continuare. Ne vom gândi foarte bine în zilele următoare la un posibil înlocuitor şi vom anunţa în cel mai scurt timp noua structură a secţiei de fotbal. Oricum activitatea vă continua şi ne propunem să întărim echipă în această iarnă", a afirmat Anghel.

Nicolae Manea a venit la Corona Braşov în vara anului trecut, odată cu promovarea echipei în Liga I şi la început a ocupat funcţia de antrenor principal. După etapa a V-a, la conducerea tehnică a echipei a fost numit Ionel Gane, iar Manea a devenit preşedinte al secţiei de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici