Manea spune că are patru indisponibili şi că va promova un jucător de la echipa a doua

Antrenorul formaţiei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are patru jucători indisponibili, Ioniţă, Herea, Cesinha şi Iordache, pentru partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, şi că este nevoit să promoveze un fotbalist de la echipa a doua a clubului.

12 afișări
Imaginea articolului Manea spune că are patru indisponibili şi că va promova un jucător de la echipa a doua

Manea spune că are patru indisponibili şi că va promova un jucător de la echipa a doua (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper să am cu cine să joc mâine seară. Pentru că Ioniţă a venit accidentat de la lotul de tineret, Herea sigur nu poate juca, iar pe Cesinha nu îl vom putea folosi cu Gaz Metan, poate în următorul joc, cel de la Târgu Jiu. Jucătorii au făcut an de an vaccinul antigripal, dar cu toate astea patru dintrei ei au căzut acum... Marius Constantin, Marinescu şi Buga şi-au revenit, dar Iordache e puţin mai rău. Să fi fost o reacţie după vaccin. Bozovici sperăm să fie recuperat, iar Fernandes este mai bine şi el, a reînceput pregătirea şi are şi un program special. Oricum, o să aveţi probabil o altă surpriză la jocul de mâine, când un alt jucător de la echipa a doua îl voi opri în lot din cauza indisponibililor. E un jucător care chiar are şanse mari să joace", a spus Manea, fără a dezvălui numele fotbalistului pe care îl va promova.

Tehnicianul a menţionat că şi el are probleme medicale, dar nu este infectat cu virusul A H1N1.

"Nu am gripa asta nouă, e gripa aia normală. E şi anotimpul... Dar am constantat ceva. Toată echipa a făcut un vaccin antigripal şi culmea, l-am făcut şi eu deşi nu l-am mai făcut niciodată până acum. Şi culmea, acum m-am îmbolnăvit. Mă gândesc să nu fie vreo reacţie la vaccin. Oricum, n-am avut febră, e o gripă normală", a afrmat antrenorul.

Partida cu Gaz Metan Mediaş, programată, vineri, de la ora 20.00, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, este considerată de Nicolae Manea drept una foarte dificilă.

"Mă aştept la un meci dificil cu Gaz Metan, o echipă care joacă fotbal şi care de şapte etape nu a mai pierdut. Le-am spus jucătorilor să nu creadă că e un meci uşor. Din contră, e foarte greu şi trebuie să facă un efort mare pentru a se impune", a precizat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici