Manea: Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, luni, că victoria din meciul cu Victoria Brăneşti nu poate fi pusă la îndoială, apreciind că se duce o "luptă acerbă" pentru evitarea retrogradării.

23 afișări
Imaginea articolului Manea: Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială

Manea: Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam să fie dificil, le-am şi spus jucătorilor, după victoria de la Craiova, că n-am realizat nimic dacă nu câştigăm cu Brăneştiul. Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Şi ei au avut două situaţii bune, dar am meritat victoria, am muncit pentru ea. Am făcut 19 puncte, nu-i uşor să joci cu sabia deasupra capului. E o luptă acerbă pentru evitarea retrogradării", a declarat Manea.

Tehnicianul a apreciat că Raul Marincău a primit logic al doilea galben, deoarece "a fost un fault din spate". "Aş vrea să am şi eu în deplasare astfel de arbitraje. A fost un arbitraj corect. Cu ce ne-a favorizat pe noi? I-a oprit Haţegan să nu marcheze?. Am avut şansă la bara lor, dar şi norocul face parte din joc. Îmi era frică de faptul că jucătorii vor trata meciul uşor. Victoria e o echipă unită şi cu atât mai bucuros sunt că am câştigat, cu cât am învins o echipă bună. Băjenaru şi Junior Moraes au jucat cu infiltraţii, a fost un joc de mare sacrificiu. Sunt bucuros că băieţii au înţeles că avem mare nevoie de victorie", a declarat Manea.

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, luni, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, în penultimul meci din cadrul etapei a XVII-a (ultima a turului) din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici