Manny Pacquiao îşi întreabă fanii cu ce adversar să boxeze în următorul meci

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao (38 de ani), campionul mondial WBO la categoria welter, îşi întreabă fanii, prin intermediul reţelei de socializare Twitter, cu ce adversar să boxeze în următorul meci, în care îşi va apăra centura cucerită în noiembrie 2016.

244 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquiao îşi întreabă fanii cu ce adversar să boxeze în următorul meci

Manny Pacquiao îşi întreabă fanii cu ce adversar să boxeze în următorul meci

Cele patru opţiuni sunt britanicii Amir Khan şi Kell Brook, australianul Jeff Horn şi americanul Terence Crawford.

Pacquiao a anunţat că următorul său meci va avea loc în Emiratele Arabe Unite. "Ne vedem în Emiratele Arabe Unite pentru următoarea mea luptă", a scris pugilistul filipinez pe pagina personală de Twitter.

Manny Pacquiao, campion mondial la opt categorii diferite, şi-a anunţat retragerea din activitate în aprilie 2016, după care a revenit asupra deciziei, iar în noiembrie acelaşi an l-a învins pe americanul Jessie Vargas, în meciul care i-a adus titlul mondial WBO la categoria welter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici