Mansour, transferat la Dinamo în proporţie de 80 la sută (surse)

Atacantul senegalez al echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Gueye Mansour, se va transfera în proporţie de 80 la sută la campioana României, Dinamo, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse din cadrul grupării bănăţene.

1 afișare
Imaginea articolului Mansour, transferat la Dinamo în proporţie de 80 la sută (surse)

Mansour, transferat la Dinamo în proporţie de 80 la sută (surse)

"În proporţie de 80 la sută Mansour e la Dinamo, mai trebuie doar să se stabilească detaliile contractuale dintre jucător şi clubul Dinamo", au menţionat sursele citate, care au adăugat că valoarea transferului ar fi în jurul sumei de 600.000 de euro.

Gueye Mansour a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că nu a făcut deplasarea cu restul lotului formaţiei bănăţene pentru cantonamentul de la Debrecen (Ungaria) din cauza unor probleme legate de viză şi a precizat că ştie de interesul clubului Dinamo pentru el. "Ştiu de interesul lui Dinamo, dar nu m-a contactat nimeni personal, iar dacă cluburile se înţeleg nu am nimic de spus. Să se înţeleagă cluburile şi apoi mai vedem", a spus Mansour.

Preşedintele Comitetului Director al clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a afirmat că în acest moment au loc discuţii între cele două grupări: "Sunt doar discuţii, nimic nu s-a concretizat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici