Maradona acuză: Echipa Argentinei a fost dopată înainte de barajul pentru CM-1994

Diego Maradona a sugerat luni că jucătorii sud-americani au luat produse interzise înainte de a câştiga barajul pentru Cupa Mondială din 1994 contra Australiei, după care nu a existat control antidoping.

153 afișări
Imaginea articolului Maradona acuză: Echipa Argentinei a fost dopată înainte de barajul pentru CM-1994

Maradona acuză: Echipa Argentinei a fost dopată înainte de barajul pentru CM-1994 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De ce nu a existat control antidoping la meciul contra Australiei, când existau la toate partidele? Pentru a juca în meciul cu Australia ne-au dat o cafea rapidă. Puneau ceva în cafea şi datorită acelei substanţe alergam mai mult", a declarat Maradona pentru postul America.

Fostul număr 10 l-a acuzat în acest sens pe preşedintele Federaţiei Argentiniene (AFA) şi vicepreşedinte al FIFA, Julio Grondona, pe care îl critică fără încetare de la demisia din funcţia de selecţioner, în iulie 2010.

"Îţi fac zece controale şi, ca din întâmplare, nu se face la acest meci. Era o capcană şi Grondona ştia", a declarat Maradona, eliminat de la CM-1994 pentru un control pozitiv cu efedrină.

Maradona, în vârstă de 50 de ani, a semnat săptămâna trecută un contract cu gruparea Al-Wasl din Dubaï.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici