Maradona: Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona a declarat, miercuri, că atacantul portughez Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona.

250 afișări
Imaginea articolului Maradona: Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona. În ultimii ani, el s-a simţit frustrat şi nesigur din cauza rezultatelor de la naţională care au întârziat să apară. Ronaldo este cel mai bun jucător al lumii în acest moment alături de Lionel Messi şi poate aduce bucurie portughezilor. Paulo Bento a pus în scenă o apărare de nivel mondial, o linie de mijloc încrezătoare şi i-a lăsat libertate în atac lui Ronaldo care acum poate marca cu mai multă uşurinţă", a spus Maradona, citat de Corriere dello Sport.

Maradona a vorbit şi despre semifinala de la Euro-2012 dintre Portugalia şi Spania: "Va fi o semifinală foarte frumoasă. Spania continuă să domine cu o uşurinţă iritantă, dar nu mai este echipa de acum doi ani care câştiga titlul mondial. Portugalia poate câştiga doar dacă nu se va apăra tot timpul. Dacă va sta mai mult în defensivă, Spania o va distruge".

Portugalia va întâlni, miercuri, de la ora 21.45, la Doneţk, echipa Spaniei în semifinalele Campionatului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici