Maradona este distrus, dar nu se droghează, spune medicul fostului fotbalist

Selecţionerul argentinian Diego Maradona este extrem de afectat şi stă închis în casă, după eliminarea Argentinei de Germania, scor 4-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, însă nu se droghează, a declarat medicul personal al fostului mare jucător.

49 afișări
Imaginea articolului Maradona este distrus, dar nu se droghează, spune medicul fostului fotbalist

Maradona este distrus, dar nu se droghează, spune medicul fostului fotbalist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Diego nu se simte bine, deoarece meciul cu Germania a fost special, însă îşi revine încetul cu încetul", a declarat Alfredo Cahe la postul de radio La Red. "Îl văd gânditor şi iritat pentru că i-a scăpat victoria", a adăugat Cahe.

De la revenirea naţionalei în ţară, la 4 iulie, căpitanul echipei campioană mondială în 1986, stă doar alături de familia în propietatea sa de la Ezeiza şi nu discută despre o eventuală demisie, evocată la un moment dat.

Medicul lui Maradona a afirmat că fostul fotbalist "ar fi putut fi într-o stare mult mai proastă". "Nu se droghează. Diego suferă de melancolie, lucru de înţeles, dar nu a căzut în dependenţa de droguri", a declarat Cahe.

Maradona şi-a recunoscut în urmă cu mai mulţi ani dependenţa de droguri, care i-a cauzat grave probleme de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici