Maradona: Grondona m-a minţit, iar Bilardo m-a trădat

Tehnicianul Diego Maradona, căruia federaţia argentiniană a decis să nu îi prelungească acordul de selecţioner, l-a acuzat, miercuri, pe preşedintele forului, Julio Grondona, că l-a minţit şi pe managerul Carlos Bilardo că l-a trădat.

19 afișări
Imaginea articolului Maradona: Grondona m-a minţit, iar Bilardo m-a trădat

Maradona: Grondona m-a minţit, iar Bilardo m-a trădat (Imagine: Mediafax Fto/AFP)

"Grondona m-a minţit, Bilardo m-a trădat. Grondona şi-a spus, după eliminarea de la Cupa Mondială (n.r. - în sferturile de finală), în faţa martorilor şi a jucătorilor că este foarte mulţumit de munca efectuată şi că vrea să rămân. La revenirea în Argentina, lucrurile au luat o turnură bizară, iar luni m-am întâlnit cu Grondona. După cinci minute, mi-a spus că el ar vrea ca eu să rămân, dar că şapte persoane din staful meu tehnic nu trebuie să continue. Când îmi spune aşa ceva vrea să spună că nu vrea să rămân. Ştie că este imposibil să rămân fără colaboratorii mei. Bilardo a lucrat din umbră pentru a mă da afară", a spus Maradona.

Federaţia Argentiniană de Fotbal a decis, marţi, să nu-i prelungească contractul selecţionerului Diego Armando Maradona, la trei săptămâni după eliminarea de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Maradona, care ocupa funcţia de selecţioner din octombrie 2008, va fi înlocuit provizoriu cu antrenorul echipei under-20 a Argentinei, Sergio Batista. Acesta va conduce prima reprezentativă în partida amicală cu Irlanda, care va avea loc la 11 august, la Dublin.

Conform presei argentiniene, principalul favorit la preluarea funcţie de selecţioner este Alejandro Sabella, în vârstă de 55 de ani, care a câştigat, în 1999, Copa Libertadores şi Liga Campionilor Americii de Sud cu Estudiantes La Plata.

Echipa naţională a Argentinei a fost eliminată de Germania, scor 0-4, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici