Maradona: Nu am înşelat fiscul italian

Fostul jucător al echipei Napoli, Diego Maradona, a declarat, într-un mesaj video transmis prin intermediul avocatului său, că nu a înşelat fiscul italian.

118 afișări
Imaginea articolului Maradona: Nu am înşelat fiscul italian

Maradona: Nu am înşelat fiscul italian (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu am înşelat fiscul. Jucam fotbal şi erau alţii care au semnat în locul meu. Nu mi-e teamă să mă întorc în Italia, iar fiscul va trebui să prezinte dovezi pentru acuzaţiile aduse. Nu am semnat nimic Adevăraţii vinovaţi sunt liberi şi pot merge liniştiţi la Napoli, în schimb eu nu, şi nu este corect", a spus Maradona în acest mesaj înregistrat la locuinţa lui din Dubai şi dat publicităţii de avocatul Angelo Pisani.

Maradona a fost condamnat în 2005 în Italia, de către Curtea de Casaţie, la plata a 37,2 milioane de euro, din care 23,5 milioane penalizări, pentru că nu şi-a plătit la timp impozitul pe venit. Însă justiţia italiană a decis la 3 noiembrie 2011 să reia procesul din cauza unei erori de procedură.

În 2012, Maradona a declarat că vrea să negocieze cu fiscul italian pentru a putea merge "să-i îmbrăţişeze pe suporteri" şi să sărbătorească împlinirea a 25 de ani de la câştigarea primului titlu naţional de către Napoli.

Campionul mondial din 1986 şi-a exprimat din nou dorinţa de a revedea publicul care l-a adulat: "Vreau să revin în Italia ca un domn pentru că nu am furat pe nimeni".

Campion mondial în 1986 cu Argentina, Maradona a marcat 115 goluri în 259 de meciuri, în perioada 1984 - 1991 pentru Napoli, unde a fost mereu adulat. Alături de el, Napoli a câştigat singurele două titluri de campioană a Italiei (1987, 1990).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici