Maradona revine pe teren

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona va reveni în teren pentru un meci de showbol, sport asemănător cu fotbalul în sală, au anunţat organizatorii partidei dintre Argentina şi Uruguay, programată la 5 august.

1 afișare
Imaginea articolului Maradona revine pe teren

Maradona revine pe teren

Acest meci va marca revenirea fostului căpitan al reprezentativei Argentinei, după ce acesta a avut probleme de sănătate în ultimul an.

Maradona, în vârstă de 46 de ani, a fost spitalizat timp de 22 de zile în luna aprilie, ca urmare a unor probleme de sănătate cauzate de consumul excesiv de alcool. Apoi, el s-a aflat la recuperare aproape trei săptămâni, într-o clinică specializată în tratarea dependenţelor.

De atunci, Maradona a avut apariţii publice rare. El a asistat, în luna mai, la Buenos Aires, la un meci al echipei Boca Juniors şi a dat lovitura de începere a turneului Copa America, la 26 iunie, în Venezuela.

Din echipa de showbol a Argentinei vor face parte şi alte foste glorii ale fotbalului, precum Sergio Goycochea, Fernando Redondo şi Matias Almeyda, în timp ce pentru Uruguay va evolua Enzo Francescoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici