Maradona s-a îmbrăcat pentru prima oară în costum, pentru fetele sale

Diego Maradona s-a îmbrăcat pentru prima oară în costum de când este selecţionerul Argentinei, sâmbătă, la meciul cu Nigeria, la cererea fetelor sale, după ce fostul fotbalist obişnuia să apară la partide doar în trening.

32 afișări
Imaginea articolului Maradona s-a îmbrăcat pentru prima oară în costum, pentru fetele sale

Maradona s-a îmbrăcat pentru prima oară în costum, pentru fetele sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încercam să-l conmvingem să poarte un costum. Ne-a spus că sunt şanse de 60-40", declarase, în timpul săptămânii, fiica sa Dalma.

"Giannina este mult mai implicată în lumea modei. Ea a făcut studii în acest sens şi este acolo, deci îl va obliga să poarte costum", a mai spus Dalma.

Chiar s-a înfiinţat un grup pe reţeaua de socializare Facebook pentru ca fostul căpitan al Argentinei să schimbe eternul trening cu o costumaţie "distinsă".

Maradona a purtat trening înainte de meci când a salutat miile de spectatori argentinieni prezenţi pe arena Ellis Park din Johannesburg. În timpul meciului, el s-a îmbrăcat în costum gri, cămaşă albă şi cravată argintie. Apoi, el a reapărut la conferinţa de presă în trening, intrând în sală într-un "nor"de fum lăsat de ţigara sa.

În ceea ce priveşte barba lui Maradona, Dalma a explicat că tatăl ei nu s-a mai ras din cauza cicatricei rămasă după ce a fost muşcat de câinele său, în luna martie.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici