Maradona va deveni bunic

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona va deveni bunic, una dintre fiicele sale, Giannina, fiind însărcinată în trei luni cu jucătorul formaţiei Atletico Madrid, Sergio "Kun" Aguero, informează cotidianul Marca.

27 afișări
Imaginea articolului Maradona va deveni bunic

Maradona va deveni bunic

Sergio "Kun" Aguero şi Giannina Maradona au o relaţie de mai puţin de un an iar peste şase luni vor deveni părinţi. Kun şi Giannina s-au logodit la Buenos Aires şi în prezent se află în vacanţă la Cancún (Mexic), iar apoi fotbalistul va pleca la Jocurile Olimpice de la Beijing cu naţionala Argentinei.

"Copilul care se va naşte peste şase luni va lua şi numele tatălui şi al bunicului, Aguero Maradona, perfect din punct de vedere fotbalistic. Trebuie doar să sperăm că fetiţa sau băieţelul se va dedica fotbalului", a notat Marca.

În urma cu câteva luni, Enrique Cerezo, preşedintele clubului Atletico Madrid, a declarat: "Dacă Sergio şi Gianinna vor avea un băiat, îl voi transfera chiar în ziua în care se va naşte: va fi cel mai tânăr jucător din istoria clubului".

Giannina Maradona are 19 ani, iar Sergio Aguero are 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici