Maradona: Visul meu este să îl antrenez pe Leo Messi la Barcelona

Argentinianul Diego Maradona a declarat că visul său este să ajungă să îl antreneze pe compatriotul său Lionel Messi la FC Barcelona, echipă pentru care a evoluat şi fostul selecţioner al Argentinei, în perioada 1982-1984.

184 afișări
Imaginea articolului Maradona: Visul meu este să îl antrenez pe Leo Messi la Barcelona

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Visul meu este să îl antrenez cândva pe Leo la Barça", a declarat Maradona într-un interviu pentru cotidianul Marca.

Tehnicianul a precizat că el nu a afirmat niciodată că este mai bun decât Messi, fotbalist cu care este comparat frecvent.

Maradona l-a apărat pe Lionel Messi, criticat în ultimele zile pentru prestaţiile din meciurile cu FC Milan (scor 0-2 în Liga Campionilor) şi Real Madrid (1-3 şi 1-2 în Cupa Spaniei şi în Campionatul Spaniei). "Nu cred că pentru două meciuri au dreptul să îl «omoare» pe Messi", a spus el.

În schimb, Diego Maradona a criticat actuala gestiune a clubului catalan, de asemenea regretând plecarea tehnicianului Pep Guardiola: "Barça s-a dezmembrat total după plecarea lui Guardiola".

Maradona consideră că FC Barcelona este obosită şi a avut o pregătire proastă vara trecută. "S-au dus să joace meciuri amicale în China sau în alte astfel de ţări pentru că li s-a plătit o mică avere", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici