Marc Marquez a câştigat Marele Premiu al SUA la MotoGP

Spaniolul Marc Marquez (Honda) a câştigat, duminică, pe circuitul de la Indianapolis, Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii la MotoGP, a zecea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

304 afișări
Imaginea articolului Marc Marquez a câştigat Marele Premiu al SUA la MotoGP

Marc Marquez (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Pe locul doi s-a clasat tot un spaniol, Jorge Lorenzo (Yamaha), iar poziţia a treia a fost ocupată de italianul Valentino Rossi (Yamaha).

Aceasta este a treia victorie a sezonului pentru Marc Marquez, campionul mondial en titre. Marquez s-a mai impus în acest sezon la GP-ul Americilor şi la Marele Premiu al Germaniei.

În clasamentul general conduce Valentino Rossi, cu 195 de puncte, urmat de Lorenzo - 186 de puncte şi de Marquez - 139 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici