Marca: Ron Dennis va fi dat afară de la conducerea McLaren

Cotidianul Marca scrie, miercuri, că Ron Dennis va fi dat afară de la conducerea echipei de Formula 1, McLaren-Mercedes, decizia urmând să fie anunţată mai întâi chiar de oficialul englez, iar apoi de firma Mercedes.

1 afișare
Imaginea articolului Marca: Ron Dennis va fi dat afară de la conducerea McLaren

Marca: Ron Dennis va fi dat afară de la conducerea McLaren

Marca susţine că Dennis va prezenta această plecare ca finalul unei etape, o despărţire la încheierea unui ciclu, iar Mercedes va accepta acest lucru cu "durere şi mulţumire". De asemenea, este posibil ca Dennis să ocupe o altă poziţie în organigramă, însă fără a avea rolul de a lua decizii. "Era Dennis pare să ajungă la final. El nu va mai merge la Grand Prix-uri, nu va mai transfera piloţi, nu va mai negocia contracte, nu va mai proiecta monoposturi şi nu va mai decide strategii", scrie Marca.

Potrivit sursei citate, Dennis ar urma să fie înlocuit de actualul director executiv, Martín Whitmarsh.

Mercedes este acţionarul majoritar al echipei, cu 40 la sută. Restul se împarte în 15 pentru Dennis, alte 15 pentru Manssour Ojjeh, asociat-fondator, iar 30 la sută din acţiuni sunte deţinute de o companie din Bahrain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici