Marcel Popescu: Culio va pleca cel mai probabil la o echipă din Rusia

Impresarul Marcel Popescu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşul agentinian Juan Culio va fi transferat în această iarnă de la CFR Cluj la o echipă din Rusia, ţară de unde are mai multe oferte.

10 afișări
Imaginea articolului Marcel Popescu: Culio va pleca cel mai probabil la o echipă din Rusia

Marcel Popescu: Culio va pleca cel mai probabil la o echipă din Rusia

"Culio este foarte probabil să plece în această pauză competiţională. Şi cel mai probabil la o echipă din Rusia. Există mai multe oferte pentru el. CFR este dispus să-l lase să plece, dar nu este treaba mea suma pe care au stabilit-o ei, aşa cum nu e treaba lor viitorul salariu al fotbalistului. Important este că domnul preşedinte este de acord cu transferul lui", a declarat Marcel Popescu.

Impresarul spune că CFR Cluj se va despărţi în această iarnă şi de antrenorul Maurizio Trombetta şi că vor veni cel puţin doi jucători noi. "Din câte ştiu eu, CFR a decis să se despartă de Trombeta în această iarnă. Cine va veni în locul lui este problema conducerii, eu mă ocup doar de jucători. În această iarnă mi s-a cerut să mai aduc încă doi jucători. Am câteva nume, însă nu le pot face publice", a adăugat Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici