Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern

Preşedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că cele trei cluburi din Bucureşti, Dinamo, Steaua şi Rapid, nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern, pentru că acestea au tradiţie în Liga I.

120 afișări
Imaginea articolului Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern

Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a fost un sezon bun pentru echipa de fotbal. S-au întâmplat multe la noi, dar aşa se întâmplă în viaţa unei echipe. Însă finalul de sezon a demonstrat că Dinamo îşi doreşte să redevină o forţă. 18 titluri de campioană la fotbal nu mi se par puţine. În ultimii cinci ani cred că am luat mai multe titluri decât Steaua", a declarat Popescu.

Sunt foarte bucuros că a apărut CFR Cluj. Dar Bucureştiul nu se lasă, că aici este istorie, glorie, nu vor muri echipele din Bucureşti. Clasarea nu ne onorează, dar finalul sezonului ne-a scos. Dinamo, Steaua şi Rapid nu vor lăsa CFR-ul să domine în fotbalul intern. Eu nu cred în aducerea mereu a unor jucători noi, pentru că dacă nu îi păstrezi, nu poţi face echipă", a spus Popescu.

Oficialul grupării dinamoviste a menţionat că echipa Steaua poate fi depuncată numai dacă informaţiile vehiculate în "cazul valiza" se adeveresc.

"Cred că Steaua poate fi depunctată, dacă se constată că cele apărute peste tot sunt adevărate. Probabil că există un dram de adevăr, nu ştim cât, dar probabil că există. Va fi depunctată numai dacă federaţia şi liga îi va chema pe cei de la Steaua şi de la Cluj. E greu să iei măsuri, pentru că totul trece prin hârtii", a precizat Marcel Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici