Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului se va desfăşura în nocturnă, din 2014

Marele Premiu al Bahrainului se va desfăşura în nocturnă, începând din 2014, an în care organizatorii sărbătoresc zece ani de Formula 1 în regatul din Zona Golfului.

74 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului se va desfăşura în nocturnă, din 2014

Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului se va desfăşura în nocturnă, din 2014

Instalaţia de iluminat a fost deja montată pe circuitul de la Sakhir şi va fi testată în acest week-end, când va avea loc o etapă din Campionatul Mondial de anduranţă (WEC), informează autosport.com.

"Suntem încântaţi să testăm prima fază a proiectului nostru de iluminare nocturnă cu ocazia WEC, lucrările urmând a fi finalizate în februarie. Acesta este cel mai mare proiect de dezvoltare de la inaugurarea Bahrain International Circuit. Nu cred că există o mai bună modalitate de a marca 10 ani în Formula 1 decât demonstrând ataşamentul nostru faţă de acest sport printr-o investiţie majoră", a spus şeicul Salman bin Isa Al-Khalifa, proprietarul circutului.

Marele Premiu al Bahrainului se alătură astfel cursei de la Singapore, find singurele Grand Prix-uri din calendar organizate sută la sută în nocturnă. Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi se desfăşoară la crepuscul.

Potrivit calendarului provizoriu pe 2014, Marele Premiu al Bahrainului este etapa a patra a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind programat între 19 şi 21 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici