Marele Premiu de Motociclism al Thailandei, amânat din cauza epidemiei COVID-19

Marele Premiu de Motociclism al Thailandei, a doua etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, a fost amânat din cauza coronavirusului, scrie Ansa.

60 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu de Motociclism al Thailandei, amânat din cauza epidemiei COVID-19

Sursa: Profimedia Images

Marele Premiu era programat pentru 22 martie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat vicepremierul thailandez Anutin Charnvirakul.

„Trebuie să ne concentrăm mai întâi pe pandemie. Trebuie să amânăm cursa până la o nouă notificare. Este în interesul ţării şi al participanţilor", a spus Anutin, care este şi ministru al Sănătăţii.

Anunţul vine a doua zi după anularea Qatar GP, prima cursă a sezonului. Reuters anunţa că Marele Premiu al Qatarului, prima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, a fost anulat din cauza restricţiilor de circulaţie impuse celor din Italia.

Mai multe alte evenimente sportive au fost deja anulate sau amânate din cauza Covid-19, inclusiv Marele Premiu Chinezesc de Formula 1.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a avut şi febră dengue, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus în Thailanda. Acesta este primul deces din Thailanda cauzat de infecţia cu COVID-19, au declarat, duminică, oficialii tailandezi, potrivit Reuters.

Începând cu luna ianuarie, Thailanda a înregistrat 42 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 30 din cele în curs de recuperare şi 11 încă tratate în spitale, potrivit departamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici