Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numărul doi

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competiţie care va începe luni şi le va avea ca principale favorite pe Serena Williams (1) şi Simona Halep (2), informează wtatennis.com.

343 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numărul doi

Maria Şarapova (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Şarapova are probleme la piciorul drept.

Simona Halep va juca la Toronto direct în turul doi, ea urmând să întâlnească sportiva care se va impune în meciul Jelena Jankovici (Serbia) - Caroline Garcia (Franţa).

La competiţia cu premii de 2.513.000 de dolari participă şi Irina-Camelia Begu, care va întâlni în primul tur o sportivă venită din calificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici