Marian Drăgulescu, desemnat cel mai bun sportiv al CS Dinamo în 2009

Gimnastul Marian Drăgulescu, medaliat cu aur la sol şi sărituri la ultima ediţie a Campionatelor Mondiale de la Londra, a fost desemnat cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv "Dinamo" în anul 2009, urmând să fie premiat în cadrul "Galei laureaţilor clubului Dinamo", care va avea loc vineri.

26 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu, desemnat cel mai bun sportiv al CS Dinamo în 2009

Marian Drăgulescu, desemnat cel mai bun sportiv al CS Dinamo în 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

Drăgulescu este urmat în clasamentul celor mai buni sportivi de Rareş Duumtrescu - campion şi vicecampion mondial, vicecampion european (scrimă), Florin Gelu Zalomir - campion mondial şi vicecampion european (scrimă), Camelia Lupaşcu - dublă vicecampioană mondială şi dublă campioană europeană (canotaj), Adelina Cojocariu - vicecampioană mondială, campioană mondială de tineret şi campioană europeană (canotaj), Ioana Crăciun - vicecampioană mondială şi campioană europeană, locul al treilea la Campionatele Mondiale de tineret (canotaj), Flavius Koczi - vicecampion mondial şi european (gimnastică), Teodora Talida Stoica - vicecampioană mondială şi campioană europeană (canotaj), Nicoleta Grasu - medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale şi campioană europeană pe echipe (atletism), Cristina Ilie - campioană europeană şi locul al treilea la Campionatele Mondiale de tineret (canotaj), se precizează într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Fostul comandant al CS Dinamo, chestorul-şef Marcel Popescu, va fi distins cu Premiul de Excelenţă ca urmare a rezultatelor pe care sportivii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare le-au obţinut în mandatul său.

Titlul de "cea mai bună echipă a anului" va fi decernat echipei feminine de volei, câştigătoarea Cupei României în acest sezon, iar atletele Ancuţa Bobocel şi Mirela Lavric vor fi premiate la categoriile "Cel mai bun sportiv la tineret", respectiv "Cel mai bun sportiv la juniori".

Comandantul CS Dinamo, chestorul Elisabeta Lipă, a declarat că "roş-albii" au câştigat pentru a treisprezecea oară consecutiv titlul de cel mai bun club din România.

"Gala Laureţilor Clubului Sportiv Dinamo de anul acesta, eveniment de tradiţie pentru sportul românesc, reprezintă, în cariera mea, o mare schimbare. Dinamo a fost pentru mine clubul care m-a consacrat şi sub culorile căruia mi-am construit cariera de sportivă. Până mai ieri aşteptam cu emoţie să văd pe ce loc am reuşit să mă clasez. Astăzi a venit momentul să fiu eu cea care gestionează dezvoltarea clubului şi cea care susţine, alături de o mare echipă de specialişti, noile generaţii de sportivi. CS Dinamo ocupă, pentru a 13 oară consecutiv, primul loc în ierarhia structurilor sportive din România. Asta spune despre noi, dinamoviştii, că ne-am păstrat tradiţia şi am încercat şi în această perioadă, neprielnică sportului din punct de vedere economic, să ne reprezentăm cu onoare clubul. Cred cu tărie în valoarea acestui club şi sper ca până la Jocurile Olimpice de la Londra vom progresa tot mai mult", a spus Lipă.

Gala laureaţilor clubului Dinamo va avea loc vineri, de la orele 13.00, la Băneasa Shopping City, la care vor participa, pe lângă sportivi şi antrenori, personalităţi din lumea sportului, preşedinţi de cluburi, preşedinţi de federaţii sportive, precum şi conducerile Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici