Marian Iancu îi cere lui Balint să repare greşelile din teren

Preşedintele Consiliului de Administratie al FC Timişoara, Marian Iancu, l-a criticat încă o dată pe antrenorul Gabi Balint şi i-a cerut tehnicianului să nu mai tolereze indisciplina tactică, într-un comunicat publicat, luni, pe site-ul oficial al clubului de pe Bega.

19 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu îi cere lui Balint să repare greşelile din teren

Marian Iancu îi cere lui Balint să repare greşelile din teren

"Cu privire la jocul FC Vaslui-FC Timisoara (4-3), din etapa a 25-a a Ligii I, este important să clarific poziţia mea de după partidă, în sensul că nu sunt de acord cu toleranţa repetată a antrenorului în ceea ce priveşte indisciplina tactică. Am discutat de nenumărate ori această problemă şi, din păcate, ea se repetă", se arată în comunicatul citat.

Preşedintele timişorenilor afirmă că o parte din vină o au şi jucătorii:

"Fără să exclud neprofesionalismul jucătorilor, culpa lor fiind clară în anumite momente ale meciului, cel căruia eu i-am dat autoritate decizională şi suport necondiţionat este antrenorul principal. Asumarea greşelilor şi a răspunderii de după meci este prea puţin pentru mine, în condiţiile în care faptele se repetă. Analizele sterile şi lipsa unor măsuri ne îndepartează de obiectiv.

Îi cer antrenorului să repare greşelile din teren ale echipei, dar în acelaşi timp cer şi formaţiei maturitate, stabilitate emoţională şi disciplină. Fiecare punct pierdut în aceste momente va atârna foarte greu în ierarhia finală. Nu trebuie sa deranjeze pe nimeni că, punctual, în anumite momente ale campionatului, declaraţiile mele publice sunt clare, obiective si neprotocolare, întelegând prin aceasta că nu ascund mizeria sub preş. Îmi cunosc bine echipa şi nu încerc să-mi remodelez conduita în funcţie de profilul antrenorului.

Îmi doresc ca antrenorul să se plieze pe club şi pe echipă, venind cu plusul ce-l poate emite calitatea lui profesională. Îl apreciez pe Gabi Balint, lucrează bine, are o mentalitate de învingător, acumulează experienţă rapid. Îi doresc să nu repete greşelile făcute şi să se impună cu adevărat ca şi conducător al echipei. Continuitatea este obiectivul meu personal, orice altă speculaţie nu are suport cu privire la alte înţelegeri cu alţi antrenori, şi o spun public", afirmă Iancu în comunicatul de pe site-ul oficial al echipei FC Timişoara.

Bănăţenii joacă în etapa a XXVI-a a Ligii I de fotbal, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, într-o partidă programată miercuri 22 aprilie, de la ora 17,00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici