Marian Pană: Apărarea a fost punctul slab al echipei Dinamo, dar nu doar din acest motiv am câştigat

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Dinamo, scor 4-3, că punctul slab al formaţiei bucureştene a fost apărarea, dar nu doar acesta este motivul pentru care s-au impus jucătorii săi.

18 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Apărarea a fost punctul slab al echipei Dinamo, dar nu doar din acest motiv am câştigat

Marian Pană: Apărarea a fost punctul slab al echipei Dinamo, dar nu doar din acest motiv am câştigat (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, este foarte important că jucătorii mei au reuşit să alerge şi chiar dacă nu ne-am bucurat prea mult după primul gol, pentru că Dinamo a reuşit să revină şi credeam că am pierdut meciul din mână, am reuşit totuşi să întoarcem rezultatul până la pauză. Este important că am început să îndrăznim mai mult, mai ales în atac, pentru că până acum ne concentram mai mult pe apărare. Cred că în meciul de astăzi, apărarea a fost punctul slab al echipei Dinamo, însă nu doar din această cauză am câştigat astăzi. Am reuşit să ne şi apărăm foarte bine în faţa unei echipe care de la mijloc în sus este extrem de periculoasă", a spus Pană.

Marian Pană a precizat că se aştepta ca fostul fotbalist dinamovist Claudiu Niculescu să înscrie. "Mă aşteptam ca Niculescu să marcheze, pentru că el este un golgheter înăscut, are multă experienţă şi valoare, şi a demonstrat asta în cariera sa. A fost foarte emoţionat, iar la final avea lacrimi în ochi. Este foarte important pentru el că a reuşit să evolueze bine în acest meci, iar pentru noi, el reprezintă un jucător extrem de valoros", a adăugat tehnicianul.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (3-2), de formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I. Golurile echipei Dinamo au fost reuşite de Adrian Cristea '23, Gabriel Torje '27 şi N'Doye '88, în timp ce pentru clujeni au punctat Claudiu Niculescu '19, '59, Lemnaru '31 şi Delgado '36.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici