Marica: Dacă pe francezi i-au bătut austriecii, putem să-i batem şi noi

Atacantul Ciprian Marica (VfB Stuttgart) a declarat, joi, pe site-ul personal, că echipa Franţei nu este invincibilă şi, din moment ce a fost învinsă de Austria, atunci şi echipa României poate s-o depăşească în meciul de la Constanţa din preliminariile CM 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Marica: Dacă pe francezi i-au bătut austriecii, putem să-i batem şi noi

Marica: Dacă pe francezi i-au bătut austriecii, putem să-i batem şi noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Atmosfera la lot este foarte, foarte bună. Suntem concentrati, dar bine dispuşi şi optimişti. Am suferit mult dupa înfrângerea cu Lituania, dar am învăţat din greşeli şi totul a revenit la normal. Întâlnim Franţa, o echipă foarte puternică, dar nu invincibilă. I-au bătut austriecii, putem să-i batem şi noi. Vom avea de partea noastră un public fierbinte şi o dorinţă, vom fi mânaţi şi de o dorinţă puternică de revanşă, de a demonstra că înfrângerea cu Lituania a fost un accident", a spus Marica.

Ciprian Marica a afirmat că se simte foarte bine ca formă sportivă.

"Mă simt grozav, am dat şapte goluri pentru Stuttgart în acest început de sezon. Sper din tot sufletul să dau sâmbătă şi pentru echipa naţională. Am o relaţie specială cu suporterii, îi iubesc şi pentru ei îmi doresc în fiecare clipă sa fiu mai bun, mai performant. Vreau din tot sufletul să le aduc bucurii, victorii, să-i fac fericiţi. Eu şi toţi colegii mei", a afirmat atacantul.

Partida România - Franţa, din grupa 7 de calificare la CM 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.40, pe Stadionul Farul din Constanţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici