Marica este recuperat şi ar putea juca, joi, în meciul cu Standard Liege

Atacantul român al echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, este recuperat după accidentarea suferită sâmbătă, în partida cu Bayern Munchen, şi ar putea juca, joi, contra formaţiei antrenate de Ladislau Boloni, Standard Liege, în ultima etapă a grupei C din Cupa UEFA, informează cotidianul Kicker.

17 afișări
Imaginea articolului Marica este recuperat şi ar putea juca, joi, în meciul cu Standard Liege

Marica este recuperat şi ar putea juca, joi, în meciul cu Standard Liege (Imagine: Mediafax Foto)

Marica fusese titular în jocul de sâmbătă cu Bayern Munchen, scor 2-2, însă a părăsit terenul în minutul 33, la scorul de 0-0, după o accidentare la genunchi. În locul său, antrenorul Markus Babbel l-a introdus pe internaţionalul german Mario Gomez, care a avut şi el probleme de sănătate după duelul de sâmbătă, contând pentru ultima etapă a turului din 1.Bundesliga.

"Gomez este din nou apt. Fără discuţie, el va juca joi. Partida cu Standard Liege este meciul anului pentru echipa noastră, deşi, pentru fani, cel mai important duel din 2008 a fost sâmbătă, cu Bayern", a declarat Babbel, în Kicker.

Cotidianul german mai notează faptul că Marica este recuperat după problema de la genunchi, însă românul va lupta cu brazilianul Cacau pentru al doilea loc de titular, alături de Gomez, în atacul echipei din Stuttgart.

Meciurile VfB Stuttgart - Standard Liege şi Sampdoria Genova - FC Sevilla vor avea loc joi, în etapa a V-a (ultima), din grupa C a Cupei UEFA. Standard, antrenată de Ladislau Boloni, conduce în clasament, cu nouă puncte, fiind virtual calificată în şaisprezecimi. FC Sevilla este a doua, cu şase puncte, VfB Stuttgart ocupă poziţia a treia, cu patru puncte (golaveraj zero), tot atâtea câte a acumulat şi FC Sevilla, clasată a patra, cu golaveraj -2. Ultima din clasament este Partizan Belgrad, care şi-a terminat jocurile fără a acumula vreun punct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici