Marica: Îl felicit pe noul preşedinte al FRF pentru că a confirmat echipa tehnică a naţionalei

Atacantul Ciprian Marica l-a felicitat, joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, pentru că a confirmat staful tehnic al naţionalei "într-un moment delicat, în care se făceau tot felul de speculaţii", precizând că a dat dovadă de "pricepere şi bărbăţie".

107 afișări
Imaginea articolului Marica: Îl felicit pe noul preşedinte al FRF pentru că a confirmat echipa tehnică a naţionalei

Ciprian Marica (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"România are un nou şef al fotbalului, Răzvan Burleanu. Noul preşedinte este de vârsta mea! Asta da performanţă! Îl felicit din toata inima, şi îi urez să obţinem calificări împreună! Şi ţin să-l felicit în mod special pentru că şi-a dovedit pricepere şi bărbaţie confirmând echipa tehnică într-un momentul delicat, în care se făceau tot felul de speculaţii care numai bine nu făceau naţionalei! Baftă multă tuturor noilor veniţi la FRF şi respect pentru cei care le-au lăsat locul!" a notat Marica.

El le-a mulţumit fanilor care au fost prezenţi miercuri seară la meciul de pe Arena Naţională. "Au trecut ore bune de la meci, dar ţin să vă mulţumesc în primul rând tuturor celor care aţi înfruntat ploaia şi aţi venit la stadion să ne susţineţi. La fel şi celor care ne-au ţinut pumnii din faţa televizoarelor şi celor care mi-ati trimis mesaje după partidă... Am avut parte de o atmosfera superbă, ne-aţi făcut să ne simţim speciali. Jocul cu Argentina a fost mai mult decat un amical, a fost un nou început, iar atitudinea băieţilor, rezultatul şi jocul reuşit în faţa uneia dintre cele mai mari puteri din fotbalul mondial ne dau încredere. A fost o onoare sa îmbrac tricoul naţionalei la un asemenea meci, în faţa unor români care au arătat că ştiu să-şi iubească reprezentanţii! Hai România!", a mai scris Ciprian Marica.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, la conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF). După meciul cu Argentina, Burleanu a declarat, la Dolce Sport, că selecţionerul Victor Piţurcă şi staful său au toată susţinerea sa şi a subliniat că nu este un preşedinte care schimbă antrenori.

Anterior, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost rugat să comenteze, într-o emisiune teelvizată, faptul că noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, şi-ar dori ca el să fie selecţioner. "A apărut un profesionist care a pus punctul pe i. Îmi doresc să fiu selecţioner, doar în paralel cu ce fac la Steaua. Chiar dacă mulţi spun că nu se poate, eu vă spun că pot. Trei-patru jucători nu mai vor să vină cât este Piţurcă. Cel mai important pentru mine, un jucător la care ţin enorm, este Ştefan Radu", a declarat Reghecampf.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici