Marica îşi doreşte să devină jurist

Atacantul Ciprian Marica vorbeşte, în primul interviu amplu acordat în presa germană, pentru cotidianul Bild, despre viaţa sa la Stuttgart, unde o româncă îi face menajul, despre dificultăţile acomodării la noua sa echipă şi despre faptul că şi-ar fi dorit să devină jurist.

2 afișări
Imaginea articolului Marica îşi doreşte să devină jurist

Marica îşi doreşte să devină jurist

Ciprian Marica a povestit reporterului de la Bild că şi-a închiriat o casă în estul oraşului, unde se simte foarte bine. Marica nu se simte singur la Stuttgart, având în vedere că este vizitat foarte des de părinţii săi.

„La Doneţk am avut timp de doi ani o prietenă rusoaică, dar acum sunt singur. Dar nu mă simt izolat, pentru că am foarte des oaspeţi din România. Tatăl meu, Mircea şi mama mea, Sorina, vin să vadă aproape fiecare meci de pe teren propriu”, susţine Marica.

Întrebat dacă ştie să gătească şi să spele, Ciprian Marica a declarat că a cunoscut o româncă în Stuttgart care îi face menajul în casă, adăugând că mănâncă numai la restaurant, având în vedere că nu ştie să gătească.

Cu privire la acomodarea la VfB Stuttgart, Marica a declarat că situaţia de la club a fost una defavorabilă, deoarece echipa nu mergea bine.

„Echipa în general nu a mers prea bine şi am avut şi mulţi jucători accidentaţi. Pentru mine, ca nou venit, a fost cu atât mai greu. Am auzit multe critici la adresa mea, chiar şi din partea ziarului dumneavoastră”, a adăugat atacantul român.

În finalul interviului, Ciprian Marica a adăugat că provine dintr-o familie înstărită şi a povestit de ce s-a apucat de fotbal.

„Eu provin dintr-o familie destul de înstărită. Tatăl meu are o firmă de construcţii, iar mama un salon de cosmetică. Mulţi s-au gândit că sunt un copil de bani gata. De aceea am vrut să îmi fac o carieră în sport, să arăt că pot să mă descurc singur”, a declarat Marica, adăugând că după terminarea liceului a vrut să se facă jurist, da nu a reuşit până acum din cauza carierei de fotbalist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici