Marica la VfB Stuttgart

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, pentru ediţia online a cotidianului Pro Sport, că atacantul Ciprian Marica va evolua din sezonul viitor la campioana Germaniei, VfB Stuttgart.

2 afișări
Imaginea articolului Marica la VfB Stuttgart

Marica la VfB Stuttgart

Sursa citată susţine că Marica va juca în următoarele patru sezoane la VfB Stuttgart, cu un salariu anual de două milioane de euro.

Lucescu a precizat că pe adresa clubului Şahtior Doneţk a sosit o ofertă mai avantajoasă din punct de vedere financiar de la Derby County, de 11 milioane de euro, dar a menţionat că la insistenţele sale Marica a ales să plece la VfB Stuttgart, pentru a juca la un nivel mai ridicat.

Ciprian Marica a declarat, pentru sport.ro, că nu a ales echipa germană din cauza banilor ci pentru că este o echipa la care se poate face performanţă: "Dacă alegeam pentru bani mă duceam la arabi, dar sunt încă tânăr şi am preferat să plec de la o echipă de Champions League la altă echipă de Champions League".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici