Marica: Mă bucur că jucăm cu o echipă din ţara mea

Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, vineri, că se bucură deoarece formaţia sa va întâlni o grupare din România, respectiv pe FC Timişoara, în play-off-ul Ligii Campionilor, notează site-ul oficial al clubului şvab.

23 afișări
Imaginea articolului Marica: Mă bucur că jucăm cu o echipă din ţara mea

Marica: Mă bucur că jucăm cu o echipă din ţara mea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă bucur că vom juca împotriva unei echipe din ţara mea. Însă trebuie să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, şi trebuie să facem totul pentru a câştiga în faţa Timişoarei", a spus Marica.

Antrenorul formaţiei din Stuttgart, Markus Babbel, a remarcat faptul că viitoarea adversară a echipei sale a eliminat deţinătoarea Cupei UEFA.

"Nu avem nicio garanţie că vom învinge Timişoara. Cine a trecut de actuala deţinătoare a Cupei UEFA trebuie să fie o echipă foarte bună. Scopul nostru este însă accederea în faza grupelor", a spus Babbel.

Şi directorul sportiv Horst Heldt a remarcat performanţa echipei române în turul precedent.

"Până acum două săptămâni, FC Timişoara era, pentru toată lumea, marea necunoscută din preliminariile Ligii Campionilor. Dar după succesul său împotriva celor de la Şahtior Doneţk, a devenit clar faptul că va fi un adversar care trebuie luat în serios", a spus Heldt.

Site-ul clubului şvab mai notează că printre fotbaliştii cunoscuţi care au evoluat la Timişoara se numără Cosmin Contra şi Ionel Ganea, ultimul evoluând chiar şi pentru gruparea din Stuttgart.

În Germania, cel mai cunoscut jucător din lotul lui Sabău este însă internaţionalul slovac Balazs Borbely, care a evoluat, în perioada 2006-2007, la 1. FC Kaiserslautern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici