Marica: Nu mi-aş fi dorit să joc împotriva românilor, ne aşteaptă un meci greu

Atacantul echipei Schalke 04, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, că nu şi-ar fi dorit să joace împotriva românilor şi a precizat că pe formaţia sa o aşteaptă o partidă grea împotriva Stelei.

95 afișări
Imaginea articolului Marica: Nu mi-aş fi dorit să joc împotriva românilor, ne aşteaptă un meci greu

Marica: Nu mi-aş fi dorit să joc împotriva românilor, ne aşteaptă un meci greu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mi-aş fi dorit să joc împotriva românilor, dar nu e prima dată când mi se întâmplă. Ne va aştepta un meci foarte greu, Steaua este o echipă bună, care cu siguranţă ne va pune probleme dacă nu vom fi concentraşi şi nu vom da totul. Suntem un grup foarte bine organizat, antrenorul a avut toate informaţiile despre Steaua şi nu a fost nevoie să-i dau eu detalii. Sunt sigur că steliştii vor fi foarte motivaţi, chiar dacă au pierdut în campionat. Joacă împotriva lui Schalke şi sigur că vor da totul pentru a face un meci bun. Cei din club respectă Steaua, ştiu cine este şi şi-au luat toate măsurile pentru a face un joc bun. Un rezultat de egalitate nu ne-ar avantaja, avem o echipă mai bună la toate capitolele. Este un dezavantaj pentru Steaua că nu joacă acasă, dar asta vom vedea pe teren", a spus Marica.

Internaţionalul român a vorbit şi despre fundaşul Mihăiţă Neşu, care a suferit o accidentare gravă în Olanda: "Sunt alături de Mihăiţă Neşu pentru perioada grea prin care trece şi sunt convins că toţi românii sunt aşa. Este în mintea mea şi sunt alături de el".

Meciul Steaua - Schalke 04 va avea loc, joi, la Cluj-Napoca, de la ora 22.05, în prima etapă a Grupei J a Ligii Europa şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici