Marica: Trebuie să marcăm cât mai mult cu Andorra şi Estonia şi să le ţinem pumnii olandezilor

Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că echipa naţională a României trebuie să marcheze cât mai multe goluri în partidele cu Andorra şi Estonia şi apoi să ţină pumnii selecţionatei Olandei să nu piardă în meciurile cu Ungaria şi Turcia.

234 afișări
Imaginea articolului Marica: Trebuie să marcăm cât mai mult cu Andorra şi Estonia şi să le ţinem pumnii olandezilor

Ciprian Marica (Imagine: Gabriel Fluerariu/ Mediafax Foto)

"Ştim că trebuie să marcăm cât mai multe goluri cu Andorra şi cu Estonia şi trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. Apoi, bineînţeles, că depinde şi ce face Olanda. Sper să îşi respecte blazonul, dar ei fiind deja calificaţi, probabil că antrenorul lor va dori să vadă şi alţi jucători în aceste două partide. Dar vor juca fotbalişti care vor dori să demonstreze că pot juca pentru naţionala Olandei şi nu se vor da la o parte. E clar că toţi le ţinem pumnii olandezilor să nu piardă, pentru că asta e important pentru noi. Dar principalul este să facem noi tot ceea ce depinde de noi", a spus Marica.

Fotbalistul recent transferat la Getafe a menţionat că fotbalul spaniol i se potriveşte şi speră că a luat o decizie bună pentru cariera sa. "Am debutat aseară la Getafe, sunt foarte bucuros, m-au primit foarte bine şi publicul şi coechipierii. Chiar şi vremea mai bună decât în Germania. Sper ca fizic să mă ridic la nivelul optim şi sunt sigur că împreună vom reuşi lucruri frumoase la Getafe. Cred şi sper că este cea mai bună decizie, aveam nevoie să redescopăr plăcerea de a juca fotbal. Este diferenţă între cele două campionate (n.r. - Germania şi Spania), sper să mă acomodez repede şi cu limba. Fotbalul spaniol este mai tehnic, mai rapid, nu e atât de multă forţă fizică precum în Germania şi eu cred că mi se potriveşte. Acum să vedem şi pe parcurs ce se va întâmpla", a precizat Ciprian Marica.

Echipa naţională a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 21.30, Andorra în deplasare şi în 15 octombrie, de la ora 21.00, Estonia la Bucureşti pe Arena Naţională, în ultimele două partide din grupa D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici