Marica va sta doar 3 săptămâni departe de teren

Atacantul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Marica va lipsi de pe gazon mai puţin decât se se prevedea. Are doar o leziune musculară şi va putea reveni în echipa campioanei în etapa a 4-a din play-off.

280 afișări
Imaginea articolului Marica va sta doar 3 săptămâni departe de teren

Marica va sta doar 3 săptămâni

Antrenorul echipei Steaua Bucureţti, Laurenţiu Reghecampf, a anuţat când când va reveni pe gazon internaţionalul român.

”Pentru meciurile următoare nu va fi prezent, dar cred că după pauza echipei naţionale va fi din nou la antrenamente. E o leziune musculară, a făcut un RMN aseară şi deocamdată e prea devreme să vorbim. Eu vreau ca jucătorii mei să revină cât mai repede pe teren, indiferent de tratamentul pe care îl fac.”a declarat antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Marica şi-ar fi dorit să se trateze în Serbia, la Marijana Kovacevic, dar patronul echipei s-a opus.

”Eu cu patronul şi cu Meme luăm deciziile împreună. Tot ce contează e ca jucătorii noştri să fie trataţi foarte bine.” a spus Reghecampf.

Cum naţionala joacă două meciuri amicale, pe 23 martie cu Lituania, şi pe 27 martie cu Spania, Marica se va întoarce la antrenamente începând cu 28 martie. Şi, dacă totul va decurge normal, va putea intra în etapa a patra din play-off, când Steaua va juca în deplasare, cu Pandurii.

Meciurile pe care le va rata Ciprian Marica:

9 martie, Steaua - Astra

13 martie, Steaua - Astra

19 martie, Viitorul - Steaua

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici