FC Steaua: Marica este suspect de leziune fibrilară

FC Steaua Bucureşti a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă, postat de site-ul oficial al clubului, că atacantul Ciprian Marica este suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept!

378 afișări
Imaginea articolului FC Steaua: Marica este suspect de leziune fibrilară

FC Steaua: Marica este suspect de leziune fibrilară (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Accidentat în minutul 36 al meciului cu Dinamo, Ciprian Marica va efectua în această seară un control RMN pentru a afla exact care este cauza accidentării. Conform unui comunicat emis astăzi de biroul de presă al clubului Steaua Bucureşti, atacantul este suspect de leziune fibrilara la nivelul bicepsului femural drept! Mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a lui Marica medicala vor fi furnizate dupa incheierea investigatiilor medicale.

Conform ProSport, Marica le-ar fi spus apropiaţilor că cel mai probabil este vorba despre o ruptură musculară, caz în care riscă să stea departe de gazon aproximativ 5 săptămâni, asta în cazul în care recuperarea va decurge fără probleme.


Dacă refacerea decurge normal, Marica ar putea reveni pe teren pe 21 aprilie, la returul semifinalei cu Dinamo, din Cupa României. Dacă Steaua s-ar califica în finală, atacantul ar mai putea evolua în alte patru partide (trei în Liga 1 şi finala Cupei). Cum pe 7 mai se termină campionatul, Marica ar mai avea la dispoziţie extrem de puţin timp pentru a-l convinge pe Anghel Iordănescu că merită să fie în lotul României la EURO. Europeanul debutează pe 10 iunie, astfel că şansele ca Marica să prindă lotul lui Anghel Iordănescu s-au diminuat considerabil.
Ce meciuri ratează Marica:Liga 1: Astra (a), Viitorul (d), Pandurii (d), ASA (a), Dinamo (a), Astra (d)

Cupa Ligii: ambele partide cu Astra, din semifinale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici