Marin Barbu este noul antrenor al echipei UTA

Tehnicianul Marin Barbu a fost numit, miercuri, în funcţia de antrenor principal al formaţiei UTA, el urmând să aibă ca obiective formarea unei echipe competitive şi salvarea de la retrogradare.

4 afișări
Imaginea articolului Marin Barbu este noul antrenor al echipei UTA

Marin Barbu este noul antrenor al echipei UTA

Barbu nu a semnat deocamdată contractul, oficializarea înţelegerii urmând să aibă loc după şedinţa Comitetului Director în cadrul căreia se va stabili renunţarea lui Nicolae Bara la finanţarea echipei şi preluarea conducerii clubului de către Sandu Ion.

"Am discutat cu conducerea şi sunt de acord în principiu cu obiectivul salvării de la retrogradare. Mai urmează să am o discuţie cu domnul Sandu Ion însă aşteptăm să se clarifice problemele de la nivelul conducerii clubului. O să am timp să mă acomodez cu echipa în cantonament. Zilele acestea sper să se rezolve şi situaţia jucătorilor scoşi din lot, să văd pe cine ne putem baza", a declarat Marin Barbu, miercuri, după ce a fost prezentat echipei.

Tehnicianul va fi ajutat pe banca tehnică de foştii secunzi ai lui Marius Lăcătuş, Roland Nagy şi Dan Ţapoş. Lăcătuş a demisionat din funcţia de antrenor la începutul săptămânii trecute după meciul pierdut cu 0-1, în deplasare, cu Gloria Buzău, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici