Marion Jones nu i-a spus încă fiului ei că va merge la închisoare

Fosta atletă americană Marion Jones, condamnată la şase luni de închisoare pentru sperjur, a declarat că nu i-a spus încă fiului ei, care va împlini cinci ani, că va fi încarcerată.

1 afișare
Imaginea articolului Marion Jones nu i-a spus încă fiului ei că va merge la închisoare

Marion Jones nu i-a spus încă fiului ei că va merge la închisoare

"M-am pus într-o poziţie dificilă, care va avea consecinţe asupra viitorului imediat a persoanelor din jurul meu. Am făcut o greşeală. Am făcut la un moment dat o alegere pentru a mă proteja şi pentru a-mi proteja familia. Trebuie să trăiesc cu această decizie, la fel ca şi familia mea", a declarat sportiva, miercuri seară, la emisiunea lui Oprah Winfrey.

Marion Jones trebuie să se predea autorităţilor penitenciarelor până la 11 martie.

Marion Jones, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnată la şase luni de închisoare deoarece a minţit în faţa anchetatorilor federali. Ea a minţit în trei rânduri: prima oară în noiembrie 2003, în cadrul anchetei privind cazul Balco, numit astfel după laboratorul californian care furniza produse dopante multor atleţi, iar apoi în august şi noiembrie 2006, în cazul privind fraudele bancare în care a fost implicat tatăl primului său fiu, fostul atlet Tim Montgomery.

Căsătorită pentru a doua oară cu fostul atlet din Trinidad şi Tobago, Obadele Thompson, Jones mai are un alt copil în vârstă de 7 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici