Marius Baciu: Putem ajunge în grupele Ligii Europa cu toate echipele

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că toate echipele româneşti participante în Liga Europa pot ajunge în grupele competiţiei.

85 afișări
Imaginea articolului Marius Baciu: Putem ajunge în grupele Ligii Europa cu toate echipele

Marius Baciu: Putem ajunge în grupele Ligii Europa cu toate echipele (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Putem ajunge în grupele Ligii Europa cu toate echipele. Sunt legat sentimental de o parte dintre echipe. Steaua a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-aş dori să se califice mai departe. Mediaşul este oraşul meu natal şi, normal, că mi-aş dori să meargă în grupe. La Vaslui este mentorul meu, Viorel Hizo, şi vreau ca şi echipa lui să se califice mai departe. Le doresc multă baftă tuturor echipelor româneşti", a spus Marius Baciu.

Jucătorul echipei ieşene, Marius Onofraş, a precizat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că fotbalul românesc are nevoie de rezultate bune în Europa: "Am jucat la Steaua şi ştiu că au un lot valoros. Sunt convins că vor trece de ŢSKA Sofia şi vor ajunge în grupe. Şi celelalte echipe româneşti au şanse să ajungă în grupe. Fotbalul românesc are nevoie de rezultate bune în Europa şi vreau cât mai multe formaţii de la noi în grupe, pentru a strânge puncte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici