Marius Coman, golgheterul Ligii a 2-a, a ajuns la un acord cu FC Petrolul Ploieşti

Golgheterul eşalonului secund al fotbalului românesc, atacantul Marius Coman, a ajuns la o înţelegere cu FC Petrolul Ploieşti, urmând să evolueze din sezonul viitor tot în Liga a 2-a, pentru gruparea prahoveană.

261 afișări
Imaginea articolului Marius Coman, golgheterul Ligii a 2-a, a ajuns la un acord cu FC Petrolul Ploieşti

Sursă foto: FCPetrolul.ro

Sezonul 2020-2021 al eşalonului secund a ajuns la final după disputarea ultimei etape a play-off-ului şi va fi urmat de barajele de promovare în Liga 1, în care CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi vor da piept cu AFC Hermannstadt, respectiv FC Voluntari.

Chiar dacă echipa sa din ultimul sezon, Comuna Recea, a retrogradat, iar el nu a mai jucat de o lună, Marius Coman a fost cel mai bun marcator din actuala ediţie a Lifii a 2-a. Autor a 15 goluri, dintre care patru de la punctul cu var, atacantul împrumutat de maramureşeni de la U Cluj a ajuns la un acord cu clubul FC Petrolul Ploieşti, pentru care va evolua începând din sezonul viitor.

Pe lângă Marius Coman, ploieştenii au anunţat că au mai ajuns la un acord şi cu băimăreanul Darius Buia (fiul lui Romulus Buia), cel care în sezonul curent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici