Marius Constantin a jucat meciul 200 în Liga I, în etapa a XXVI-a

Fotbalistul echipei FC Vaslui, Marius Constantin, a jucat pentru a 200-a oară în Liga I, duminică, în meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 3-0, din etapa a XXVI-a a primului eşalon.

63 afișări
Imaginea articolului Marius Constantin a jucat meciul 200 în Liga I, în etapa a XXVI-a

Marius Constantin a jucat meciul 200 în Liga I, în etapa a XXVI-a (Imagine: David Nika/Arhiva Mediafax Foto)

Tot în etapa a XXVI-a, Cadu (CFR Cluj) a jucat meciul 150, Mihai Costea (Steaua) partida 100, iar Stojan Vranjes (CFR Cluj) şi Vlad Achim (Ceahlăul Piatra Neamţ) meciurile 50 în primul eşalon, informează frf.ro.

De asemenea, la meciul Oţelul Galaţi - Steaua, scor 1-2, Mihai Costea a înscris golul 20, reuşită ce i-a adus tehnicianului Dorinel Munteanu cea de-a 50-a înfrângere. Marcatorul gălăţenilor, brazilianul Didi, s-a aflat la al 20-lea său gol în Liga I.

Dinamo s-a impus, luni, în meciul cu Concordia Chiajna, scor 3-1, dar a primit golul 2.050 (de la Ilie Iordache).

Etapa a XXVI-a a marcat şi reîntoarcerea în Liga I a tehnicienilor Ioan Andone şi Dario Bonetti, care au devenit al 35-lea şi, respectiv, al 36-lea antrenor care au condus în acest sezon echipe de prim eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici