Marius Copil a fost eliminat de la turneul de la Washington

Tenismenul român, Marius Copil (28 de ani, nr. 84 ATP), a fost eliminat miercuri, 31 iulie, în turul doi al turneului de la Washington, de croatul Marin Cilic (30 de ani, nr. 17 ATP), cu scorul de 7-6(4), 7-6(4).

123 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a fost eliminat de la turneul de la Washington

Marius Copil a fost eliminat de la turneul de la Washington

Partida dintre cei doi jucători a fost foarte echilibrată. Ambele seturi au avut multe răsturnări de situaţie şi ambele au intrat în tie-break. Întâlnirea dintre Marius Copil şi Marin Cilic a durat două ore şi 13 minute.

În primul tur, Marius Copil l-a învins pe Mikael Torpegaard (25 de ani, nr. 179 ATP), cu scorul de 6-1, 5-7, 6-3.

Marin Cilic îl va întâlni, în turul trei, pe câştigătorul partidei dintre Reilly Opelka (21 de ani, nr. 43 ATP) şi Felix Auger Aliassime (18 ani, nr. 22 ATP).

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici